Gamybos procesas susideda iš 3 pakopų:
- Mėsos ir žuvies maceravimas savo sultyse. T.y. produktų mechaninis smulkinimas dideliuose katiluose iki vienalytės masės.
- Baltymų skaidymas iki amino rūgščių. Amino rūgštys yra labai lengvai įsisavinamos gyvūno organizmo ir nekelia alerginių reakcijų.
- Šalta dehidratacija. Išsaugomi visi vitaminai, mineralinės medžiagos kitos maistingosios medžiagos esančios mėsoje, žuvyje ir kituose produktuose.
Pašare nėra jokių pridėtinių vitaminų, mineralų. Jie yra natūraliai mėsoje, žuvyje, ankštinėse kultūrose.
MULTI- PROTEIN pašaro sudėtis: 85% šviežios mėsos ir žuvies: (25% šviežios vištų mėsos, 20 % šviežios jaučių mėsos , 20% šviežių kiaulių kepenėlių, 20% šviežios žuvies) ankštinių kultūrų daigai (žalieji žirniai -Pisum Savitum, baltieji žirniai -Pisum spp. ir lęšiai – lens culinaris), kiaušiniai, morkos, uogos, glicerinas, Yuka Schidigera ekstraktas, mielių Sacharomyces Cerevisiae ekstraktas, Taurinas, Gliukozaminas, Chondroitino sulfatas, natūralūs konservantai: čiobrelis ir rozmarinas.
ANALIZĖ:
- Baltymų (min) 34%; riebalų (min) 15%; skaidulų (max) 0,8%; pelenų (max) 6,9%; drėgmės (min) 22%; angliavandenių (max) 21,3%.
- Mineralų: kalcio – 1,52%; fosforo – 1,11%; Ca/P santykis – 1/1%; magnio – 0,17%; natrio – 0,39%;
- Mikroelementų: vario-1,2mg; cinko-12mg; geležies-11,3mg; seleno-40,1 mikro gr.
- Vitaminų/kg: vit. A- 17000 TV; vit. D3- 560TV; vit. E-770 TV; vit. B komplekso- 156mg; vit. K- 170mikrogr.
- Kitų elementųi: Omega-3 (min) – 2%; Omeg-6 (min) – 3,7%; Omega-9 (min) – 4%; EPA (min) – 0,15%; DNA (min)– 0,7%; taurino (min)- 0,13%; chondroitino sulfato (min) – 1,2%; gliukozamino (min)- 1%