Ingridientai
Ėriena 48% (aviena be kaulų, avienos miltai), tapijoka, žirniai, lęšiai, žirnių miltai, avinžirniai, rapsų aliejus, kokosų aliejus, lašišos aliejus, džiovinta cikorijos šaknis, džiovintas rozmarinas.
Analitiniai komponentai
Žali baltymai 24%, žali aliejai ir riebalai 12%, žalia ląsteliena 3,3%, žali pelenai 7,9%, drėgmė 8%, kalcis 1,4%, fosforas 1%, omega-6 2%, Omega-3 0, 5%.
Priedai 1 kg
Retinilacetatas 21,246 TV; vitamino D3 1 300 TV; taurino 500 mg; geležies sulfato monohidratas 66 mg; geležies chelato hidrato 22 mg; bevandenis kalcio jodatas 3 mg; vario sulfato pentahidratas 9,3 mg; vario chelato hidrato 3,1 mg; mangano dioksidas 10,8 mg; mangano chelato hidrato 3,6 mg; cinko oksido 82,5 mg; cinko chelato hidrato 27,5 mg; 3b8,10 seleno 0,35 mg.