Naudojimas: –
Sudėtis: Sudedamosios dalys:
Aviena (18%), avienos mėsa, nesmulkinti rudieji ryžiai, miežiai, baltieji ryžiai, avižiniai dribsniai, kiaušinio dariniai, vištienos riebalai (konservuoti tokoferolių mišiniu), bulvės (5%), sora, linų sėmenų miltai, natūralūs skonio priedai, rudadumbliai (1%), morkos(1%), žirneliai, pomidorai (1%), obuoliai (1%), spanguolių miltai (1%), rozmarino ekstraktas (1%), smulkintos petražolės (1%), džiovinta cikorijos šaknis, taurinas, vėžiagyvių miltai (gliukozamino šaltinis), paukštienos kremzlės (chondroitino šaltinis), vitaminai ir mineralai.
Papildai:
Vitaminas A10.000 TV/kg
Vitaminas D750 TV/kg
Vitaminas E300 TV/kg
Varis (dedamas vario sulfato pavidalu)20 mg/kg
Selenas0,20 mg/kg
Gliukozamino hidrochloridas300 mg/kg
Chondroitino sulfatas100 mg/kg
Analizė:
Baltymai21,00%
Riebalai12,00%
Pelenai7,00%
Skaidulos3,00%
Drėgmė10,00%
Kalcis1,30%
Fosforas1,00%
Omega-6 riebiosios rūgštys1,70%
Omega-3 riebiosios rūgštys0,30%