Sudedamosios dalys:
Vištiena, skaldyti ryžiai, vištienos riebalai (konservuoti su tokoferolių mišiniu ir vitaminu E), malti grūdai, grūdų glitimas, linų sėmenys, paukštieną padedanti virškinti medžiaga, burokėlių minkštimas, di-metioninas, taurinas, vitaminai ir mineralai.
Papildai: | |
Vitaminas A | 20.000 TV/kg |
Vitaminas D | 1.200 TV/kg |
Vitaminas E | 100 mg/kg |
Varis | 28 mg/kg |
Selenas | 0,55 mg/kg |
Analizė: | |
Baltymai | 32,00% |
Riebalai | 21,00% |
Pelenai | 5,50% |
Skaidulos | 3,00% |
Drėgmė | 10,00% |
Kalcis | 1,00% |
Fosforas | 0,80% |
Magnis | 0,09% |
Taurinas | 0,10% |
Omega-6 riebiosios rūgštys | 3,40% |
Omega-3 riebiosios rūgštys | 0,50% |