Ingridientai
Vištiena 64% (vištiena be kaulų, vištienos miltai, vištienos riebalai), žirniai, lęšiai, tapijoka, linų sėklos, lašišos aliejus, obuoliai, morkos, spanguolės, džiovintos cikorijos šaknys, džiovinti rozmarinai.
Analitiniai komponentai
Žali baltymai 27%, žali aliejai ir riebalai 15%, žalia ląsteliena 4%, žali pelenai 8,4%, kalcis 1,5%, fosforas 0,9%, omega 3 riebalų rūgštys 1,1%, omega 6 riebalų rūgštys 2, 7%, drėgmė 8%.
Priedai 1 kg
Retinilacetatas 21,246 TV; vitamino D3 1 300 TV; taurino 500 mg; geležies sulfato monohidratas 66 mg; geležies chelato hidrato 22 mg; bevandenis kalcio jodatas 3 mg; vario sulfato pentahidratas 9,3 mg; vario chelato hidrato 3,1 mg; mangano dioksidas 10,8 mg; mangano chelato hidrato 3,6 mg; cinko oksido 82,5 mg; cinko chelato hidrato 27,5 mg; 3b8,10 seleno 0,35 mg.